Onze merken

Abacus Sportswear is opgericht door Sven-Olof Karlsson en Ingrid Lindgren-Wachtmeister in 1991. Abacus Sportswear produceert technische kleding dat Zweeds design combineert met kwaliteit en functionaliteit, en is tevens een pionier van high performance stretch waterproof stoffen.

GA NAAR ASSORTIMENT

Mooie kleine gadgets zoals een pitch fork en golfbal markers met leuke afbeeldingen. Maar ook caps, handdoeken en luxe cadeauverpakkingen. Uiteraard bedrukt met uw eigen unieke logo en design. Wij garanderen goede kwaliteit en tijdige levering. Vraag uw shop naar het brede assortiment van Asbri Golf.

GA NAAR ASSORTIMENT

Sinds de introductie van de eerste golftrolley in 1946 ontwerpt BagBoy de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke golftrolleys. De technologie ontwikkelt zich constant welke BagBoy's ingenieurs in staat stelt om golftrolleys te ontwerpen die eenvoudig in gebruik, simpel op te vouwen en compact op te bergen zijn.

GA NAAR ASSORTIMENT

De in Schotland geboren Ben Sayers (1856) was een begenadigd golfer. In 1872 startte hij met het maken van golfballen, toen nog "featheries". Zijn zoon zette dit een aantal jaren later voort met het maken van golfclubs. De clubs van Ben Sayers zijn in Nederland niet meer weg te denken: met de halve of volledige sets maakt de beginnende golfer een stevige start.

GA NAAR ASSORTIMENT

Ontworpen door golfers - voor golfers, de tassen en accessoires van Bennington bieden top-of-the-line kwaliteit, ergonomisch comfort, innovatieve functies en superieur design. Vooral de Quiet Organizer modellen zijn uniek en zeer gewild. Bennington luistert aandachtig naar de ervaren spelers waardoor het perfect kan inspelen op de behoeften van de verwende golfer.

GA NAAR ASSORTIMENT

Calvin Klein is een van de toonaangevende merken in de modewereld. Met de introductie van Calvin Klein Golf verovert het merk ook de golfmode industrie. Met merkwaarden van het merk zoals trendy designs, innovatieve materialen en een sublieme kwaliteit.

GA NAAR ASSORTIMENT

Fit39 is de volgende generatie golfhandschoen die gemaakt is van uitsluitend Japanse materialen. Het materiaal rekt alle kanten op en garandeert onder alle weersomstandigheden een uitzonderlijk goede grip.

GA NAAR ASSORTIMENT

In 1891 begon Glenmuir met het produceren van gebreide wollen kledingstukken, gemaakt van de beste kwaliteit wol. Glenmuir heeft zich gericht op het maken van perfect gebalanceerde , elegante kleding gebaseerd op de traditionele Schotse waarden. Niet alleen weten talloze club teams dit te waarderen maar ook de spelers van de Ryder Cup en andere top evenementen. Glenmuir is gespecialiseerd in het borduren van (club) logo's.

GA NAAR ASSORTIMENT

Golfers Club produceert een uitgebreide collectie van hoogwaardige accessoires voor het golfspel, gepresenteerd in een representatieve verpakking voor een goede uitstraling in uw winkel. De collectie bestaat onder andere uit oefenmaterialen zoals putting matten en oefenballen; daarnaast ook producten voor gebruik in de baan zoals tees, tellertjes en hengels. Ook treft u in dit assortiment Daphne dieren headcovers en Champ softspikes.

GA NAAR ASSORTIMENT

Al meer dan zes decennia is Golf Pride een van de grootste golfgrip producenten. Ieder jaar behaalt Golf Pride® meer overwinningen op de Tour dan enig ander merk grips. Meer dan 80% van Tour professionals kiest voor de grips van Golf Pride. Dus of je nu een Tour speler bent, een goede amateur, of een recreatieve golfer, met Golf Pride behaal je altijd succes.

GA NAAR ASSORTIMENT

Door het gepatenteerde design sinds 1996 op de unieke IGOTCHA GolfBall Retriever is I Gotcha Sports de marktleider op het gebied van golfball-retrievers. De shaft van de retriever is uitschuifbaar, waardoor de retriever makkelijk mee de baan op gaat. Naast de bijzondere retrievers levert I Gotcha een product voor het opwarmen van de spieren, zo voorkomt u blessures.

GA NAAR ASSORTIMENT

Lamkin werd in 1925 opgericht door Elver B. Lamkin in Chicago, Illinois. Met lederen golf grips werd Lamkin al snel de leidende en geprefereerde grip keuze voor de premium club fabrikanten. Na 90 jaar is Lamkin een van de meest vertrouwde maar ook innoverende merken in de golfwereld en de toonaangevende leverancier van golfgrips voor miljoenen golfers over de hele wereld.

GA NAAR ASSORTIMENT

Sinds de oprichting in 2005 is een van meest innovatieve merken op het gebied van golf accessoires op en rond de green. Het assortiment loop uiteen van speciale pitchforks tot de Pickcup tot het laatste nieuwe product de Aquabrush.

GA NAAR ASSORTIMENT

PowaKaddy is de grondlegger van de elektrische trolley. Powakaddy streeft er naar trolleys op de markt aan te bieden met bewezen innovatie en cutting-edge design, gecombineerd met de laatste technologie. Door een obsessie naar perfectie, veel aandacht voor detail, strenge testen en een ongeëvenaarde passie voor het spel blijft Powakaddy de standaard in elektrische trolleys tot op de dag van vandaag.

GA NAAR ASSORTIMENT

Golf is een spel van precisie. De ontwerpers van Sun Mountain hebben dat goed begrepen. Ze stoppen zoveel mogelijk kennis in het design, de functie en constructie van de producten. Van balanspunten, sluitende waterdichte ritsen, tot duurzaamheid en comfort. Golftassen met een laag gewicht. Elk detail is belangrijk. Sun Mountain is alom bekend om haar waterdichte H2NO tassen.

GA NAAR ASSORTIMENT

De regenkleding van Sunderland of Scotland komt voort uit een traditioneel Schots familiebedrijf, welk reeds sinds 1911 golfkleding fabriceert. Door de vaak extreme weersomstandigheden moeten golfers kunnen vertrouwen op een perfecte waterdichtheid, gecombineerd meet een goede pasvorm. Vanwege deze hoge kwaliteit is Sunderland door de jaren heen ook geselecteerd voor topgolfers in de Rydercup, Curtis Cup en Solheim teams.

GA NAAR ASSORTIMENT

Sinds de introductie van de SuperStroke puttergrips heeft zowel het profcircuit als de amateurgolfwereld deze bijzondere grips omarmd. De puttergrip technologie van SuperStroke is de #1 in de golfindustrie. Door de vorm van de grip wordt de neiging weggenomen om de grip te strak vast te houden en worden tegelijkertijd onnodige polsbewegingen geëlimineerd.

GA NAAR ASSORTIMENT